آشپزیکیک و شیرینی

دستور پخت کیک هلی ساده

مواد اولیه کیک هلی

روغن 2پیمانه
تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
بیکینگ پودر 2قاشق چای خوری
شیر شیر 3پیمانه
ارد 6پیمانه
شکر 3پیمانه
پودر هل 1قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک هلی

تخم مرغ هارا با هل و شکر وبا همزن بهم میزنید تا کرم رنگ شود سپس روغن ترجیحا مایع را اضافه میکنید به هم میزنید بعد شیر را اضافه کرده .
سپس ارد و بیکینگ پودر و پودر هل را الک میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و هم میزنم تا یک دست شود.
قالب را چرب کرده ارد می پاشیم ومواد را داخل قالب ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده قرار دهید (دما ی 200یا180درجه سانتی گراد و به مدت 35تا45دقیقه)در فر را تا مدت تعیین شده اصلا باز نکنید و نه پف کیک می خوابه .
می تونید روی کیک پودر نارگیل و یا پودر پسته بریزید.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *