طرز تهیه گوجه پلو با میگو
متخصصان تغذیه مصرف مرتب و هفتگی ماهی و انواع فراوردههای دریایی را توصیه میکنند اما خیلیها میگویند این مواد غذایی قیمت بالایی دارند و هر کسی نمیتواند از پس هزینه تهیهشان برآید در حالی که میگو پلو یکی از انتخابهای مناسب است و البته این غذا مانند هر غذای دیگری اصولی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
مواد لازم گوجه پلو با میگو
میگو پاک شده: 1 کیلو
برنج: 1 کیلو
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد
سیب زمینی: 5 عدد
شوید، گرد لیمو، روغن و پیاز
ادویه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه گوجه پلو با میگو
یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و آن را تا نصفه آب کنید. 1 قاشق مرباخوری نمک در ان بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید. میگوهای پاک شده را در آن بجوشانید.
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. در یک تابه با کمی روغن آنها را سرخ کنید. پیاز ها را ریز ریز کنید و همراه با گوجه خرد شده سرخ کنید. میگوها را داخل تابه پیاز و گوجه فرنگی بریزید و ادویه ها را همراه با گرد لیمو و کمی شوید به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب سرخ شوند.
سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. مواد را یکبار دیگر باهم تفت داده و به همراه برنج در قابلمه بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه دم کنید.