طرز تهیه آجیل پلو مجلسی
اگر شما هم در خانوادهتان کودک یا نوجوانی دارید که آخرین روزهای تعطیلات تابستانی خود را پشتسر میگذارد و برای فرا رسیدن ماه مهر لحظهشماری میکند، به شما پیشنهاد میکنیم برای تقویت حافظه، هوش و قدرت یادگیری او دست کم هفتهای یک بار در برنامه غذایی او آجیلپلو را بگنجانید. به این ترتیب میتوانید دانشآموز خود را به لحاظ جسمی و روحی برای سال تحصیلی جدید آماده کنید.که در اینجا برایتان دستور طبخ آجیل پلو که یک غذای هندی است در بخش آشپزی عطارباشی آماده کرده ایم.
مواد لازم آجیل پلو
برنج: نیم کیلو
کشمش: 1/2 فنجان
بادام هندی: 1/2 فنجان
خلال پسته: 1/4 فنجان
سیر له شده: 5 حبه
پیاز کوچک ریز شده: 1 عدد
زرد آلو خشک: 3/4 فنجان
آب: 2 لیوان
هل: 4 دانه
کره: 50 گرم
زعفران آب شده: 1 فنجان
زیره: 1/2 قاشق
روغن: 2 قاشق
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
کنجد سائیده شده: 1 قاشق
طرز تهیه آجیل پلو
برنج را بشوئید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. کره و روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. سیر را درون تابه رنده کنید و سپس پیاز ریز شده، ادویه، کنجد سائیده، زیره و هل سائیده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
برنج را آبکش کنید و آن را درون تابه مواد بریزید و همه مواد را باهم مخلوط کنید. آب و زعفران حل شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد با حرارت ملایم کشیده شود که معمولا این مرحله 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. زرد آلو، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد و بپزد.
برای تزئین غذا در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن بریزید.