آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه املت قارچ و پیازچه

یکی از عمومی ترین غذاهایی که همه ما مصرف می کنیم املت است،این غذا را می توان به گونه های بسیار متفاوتی طبخ نمود. مانند املت قارچ و پیازچه که بسیار متفاوت است.

مواد لازم برای املت قارچ و پیازچه

قارچ:  6 عدد
پیازچه:  چند عدد
تخم مرغ:  4 عدد
آرد:  نصف قاشق تا یک قاشق سر صاف غذاخوری
نمک:  به مقدار لازم
فلفل سیاه:  به مقدار لازم
زعفران:  به مقدار لازم
کره:  1 قاشق غذاخوری
زرشک:  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت قارچ و پیازچه

قارچ را شسته خرد کرده و با کره تفت می دهیم بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد پیازچه خرد شده و زرشک و گشنیز را اضافه کرده و کمی که تفت دادیم شعله را خاموش می کنیم تا این مواد کمی سرد شوند.

در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته نمک، فلفل سیاه و آرد و پودر بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و مواد دیگر را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم در ماهی تابه یک کم روغن می ریزیم وقتی که داغ شد موادمان را می ریزیم و هم نمی زنیم وقتی زیر آن پخت برای روی آن درب ماهیتابه را می گذاریم تا بپزد من روی آن را در توستر پختم با یک کم پنیر پیتزا که روی آن زدم.

منبع:‌ پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *