طرز تهیه کروکت برنج - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه کروکت برنج

کروکت برنج بصورت کوفته های بسیار خوشمزه تهیه می شود و از گوشت و پیاز و زرشک فراوان نیز در آن استفاده می شود. با هم این غذا را درست کنیم.

مواد لازم برای کروکت برنج

برنج:  ۱ پیمانه
تخم مرغ:  ۱ عدد
نمک و زرچوبه:  مقداری
گوشت یا مرغ چرخ کرده:  ۲۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده:  ۱ عدد
زرشک:  ۲ قاشق غذاخوری
کشمش:  ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
رب گوجه:  ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد کرده:  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کروکت برنج

برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

در این فاصله هم مواد میانی را آماده می کنیم. گوشت یا مرغ چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده کمی زرشک و کشمش و جعفری و رب گوجه، فلفل، نمک و زرچوبه می زنیم.از مواد برنجی گلوله های کوچک برداشته کف دست صاف کرده از مواد گوشتی داخل آن می گذاریم و به شکل بیضی می پیچیم و بعد داخل روغن داغ که فقط کف تابه را بگیرد سرخ می کنیم.

نکته برای تهیه کروکت برنج :

• لازم نیست غرق روغن شود چون تمام مواد پخته شده است.
• این غذا بیشتر برای استفاده بهتر از برنج باقی مانده از وعده های قبل کاربرد زیاد دارد.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.