طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارد انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید.
مواد لازم سوپ مرغ ایتالیایی
کره یا روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
هویج نگینی خرد شده: 2 عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده: 2 عدد
سیر رنده شده: 4 حبه
قارچ خرد شده: 100 گرم
آرد همه منظوره: 1/3 فنجان
آب مرغ: 3 فنجان
شیر: 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده: 3 فنجان
سیب زمینی نگینی خرد شده: 450 گرم
ذرت تازه یا منجمد: 1 فنجان
نخود فرنگی تازه یا منجمد: 1 فنجان
ادویه ایتالیایی( اختیاری): 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی
کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 33 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.
آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است.
سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید. این سوپ مجلسی و خوش طعم را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.