طرز تهیه پلو بخارایی
غذایی خوشمزه و عالی از کشور ازبکستان برای شما داریم که پلوی بخارایی نام دارد و بسیار محبوب و مشهور است. با هم این غذا را درست می کنیم. غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف كشور ازبكستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
مواد لازم پلو بخارایی
برنج: 1 كیلو
گوشت: نیم كیلو
كره: 250 گرم
كشمش: 150 گرم (پلویی)
هویج: نیم كیلو (خلال شده)
پیازک 4 عدد
نمك: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران: 1 قاشق چایخوری (ساییده)
طرز تهیه پلو بخارایی
برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده
و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نكات:
1-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده كنید.
2-اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.