آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه پلو بخارایی

غذایی خوشمزه و عالی از کشور ازبکستان برای شما داریم که پلوی بخارایی نام دارد و بسیار محبوب و مشهور است. با هم این غذا را درست می کنیم. غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف كشور ازبكستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!

مواد لازم پلو بخارایی

برنج:  1 كیلو
گوشت:  نیم كیلو
كره:  250 گرم
كشمش:  150 گرم (پلویی)
هویج:  نیم كیلو (خلال شده)
پیازک  4 عدد
نمك:  به میزان لازم
فلفل سیاه:  به میزان لازم
زعفران:  1 قاشق چایخوری (ساییده)

طرز تهیه پلو بخارایی

برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده

و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

نكات:

1-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده كنید.

2-اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.

منبع: عطارباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *