طرز تهیه مرغ لقمه ای با لیمو و فلفل - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه مرغ لقمه ای با لیمو و فلفل

بهترین غذای خوشمزه با مرغ را برای شما آموزش می دهیم تا بعنوان یک شام خوشمزه و سالم همراه با خانواده دور هم میل کنید. این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند. برای یادگیری روش پخت آنها در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم  مرغ لقمه ای

۲ عدد سینه مرغ
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ حبه سیر خرد شده
نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ همزده
روغن سرخ کردنی

مواد لازم سس

۵ قاشق غذاخوری کره
یک سوم پیمانه عسل
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۳۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه  مرغ لقمه ای

1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.

2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.

4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.

5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.

6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.

7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.

8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.