داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

خواص دارویی جو در طب سنتی

جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.

غذایی بسیار قوی برای افراد ضعیف است.
خاصیت نرم کننده دارد.
جوشانده جو ادرارآور است.
در قدیم از جو برای سقط جنین استفاده می کردند.
جو تب، بیماری های کبدی و اسهال را برطرف می کند.
درمان کننده اسهال خونی، بواسیر، ورم کلیه و ورم مثانه است.
برای نقرس مفید است.
خواص دارویی جو در طب سنتی
بهترین غذا برای دوران نقاهت است. به این منظور باید دو قاشق سوپ خوری از جو، گندم و جو را در آب ریخته و مدت دو ساعت بجوشانید و این جوشانده را استفاده کنید.

جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است.

جوشانده جو را اگر روی زخم های چرکین بگذارند در بهبود آنها موثر است.

برای درمان نقرس، پماد آرد جو با آب را روی قسمت های دردناک بگذارید.

آرد جو را با شکر مخلوط کنید غذای خوبی برای اطفال است.

بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست مزمن است و حتی نفخ و درد شکم را از بین می برد.

خمیر آرد جو را بگذارید تا ترش شود. سپس آن را در دوغ حل کنید و یک شب بگذارید بماند. این دوغ برای تشنگی مفرط، اسهال صفراوی و خارش مفید است.

سردمزاجان باید جو را با شکر بخورند.

برای پایین آوردن کلسترول از جو استفاده کنید.

جو چون چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند.

منبع: کتاب یکصد گیاه معجزه گر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *