رسپی شامی پوک

طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس

مواد لازم شامی پوک

گوشت گوساله ( چرخ کرده ) : ۴۰۰ گرم

لپه ( خام ) : ۲۰۰ گرم

پیاز ( رنده شده ریز ) : ۱۵۰ گرم

آرد سوخاری : ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : ۱۰۰ گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم

زرد چوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

رب : ۳۰ گرم

پیاز داغ : ۲ قاشق سوپ خوری

سرکه : به میزان لازم

شکر : به میزان لازم

پیاز و جعفری : برای تزئین

هویچ پخته : برای تزئین

گوجه و خیار شور : برای تزئین

پوره سیب زمینی : برای تزئین

طرز تهیه رسپی شامی پوک :

لپه را بپزید ، زمانی که کاملا پخت بگذارید سرد شود . بعد از سرد شدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیب زمینی رنده شده ، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک و فلفل ، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید .

بر روی تخته مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر روی آن پخش کنید ، سپس با قالب به صورت حلقه در آورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید . روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید .

طرز تهیه سس شامی :

رب را در مقداری روغن تفت داده ، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید . یک لیوان آب ، نمک ، فلفل ، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیافتد . شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز ، جعفری ، خیار شور ، گوجه فرنگی ، هویج پخته و پوره سیب زمینی تزئین نمایید . دقت شود سس را هنگام سرو روی شامی ها بریزید تا سرد نشود .

منبع: هفت گنج


نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *