طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری
ساندویچ ماهی سوخاری یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هاییست که به راحتی در خانه میتوانید درست کنید ! در این پست از سایت عطارباشی ، قدم به قدم تهیه این ساندویچ خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد .
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماهی سوخاری
فیله ماهی سفید ( بدون پوست و استخوان ) : ۶۷۵ گرم
نان تورتیا : ۱۵ عدد
روغن مایع ( ترجیحا روغن هسته انگور ) : برای سرخ کردن
ماءالشعیر ( یا آب گازدار ) : یک و یک دوم پیمانه
آرد : یک پیمانه
نشاسته ذرت : یک قاشق سوپ خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز ( پودر شده ) : یک و یک چهارم پیمانه
نان خشک ( پودر شده ) : یک و یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای رویه :
کلم برگ سفید ( رنده شده ) : ۲ و یک دوم پیمانه
آووکادوی رسیده ( نازک اسلایس شده ) : ۲ عدد ( در صورت تمایل )
گوجه فرنگی ( هسته جدا و نگینی خرد شده ) : ۲ عدد
برش لیمو شیرازی ( تازه ) : برای تزئین
گشنیز تازه ( خرد شده ) : در صورت تمایل
سس کچاپ تند : در صورت تمایل
مواد لازم برای سس مخصوص :
خامه ترش : یک دوم پیمانه
سس مایونز : یک دوم پیمانه
آب لیمو شیرازی ( تازه ) : ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز تازه ( خرد شده ) : یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
پوست رنده شده لیمو شیرازی : یک قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ ماهی سوخاری :
۱ – فیله های ماهی را به طول ۵ و عرض ۲.۵ سانتی متر برش دهید .
۲ – برای تهیه پوشش کرانچی ، ماءالشعیر ، آرد ، نشاسته ، ذرت ، نمک ، پودر سیر و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی باهم مخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی حاصل شود . در صورت بیش از حد سفت بودن خمیر ، مقدار بیشتری ماءالشعیر اضافه کنید .
۳ – نان خشک پودر شده را در ظرفی جداگانه بریزید . هر تکه ماهی را ابتدا در خمیر فرو کنید و پس از بیرون آوردن جازه دهید خمیر اضافی گرفته شود .
۴ – سپس هر تکه ماهی را در پودر نان بغلتانید .
۵ – روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ( طوری که حدود یک و نیم سانت از کف ظرف با روغن پر شود ) . تکه های ماهی را در روغن سرخ کنید .
۶ – وقتی هر دو طرف تکه های ماهی سرخ شد ، آنهارا روی پنجره طوری ( مخصوص آشپزی ) قرار دهید . این کار باعث می شود تا ماهی تا حد ممکن ترد شود .
۷ – مواد سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید . نان های تورتیا را گرم کرده و در هر یک دو تکه ماهی سوخاری قرار دهید . کاهوی خرد شده ، گوجه فرنگی نگینی شده ، دو برش آووکادو و یک قاشق سس روی آنها قرار داده و به همراه برش های لیمو سرو نمایید .