آشپزیسالاد و سسساندویج و پیتزا

طرز تهیه ساندویچ سالاد مرغ و ترخون

ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. در این دستور غذایی می خواهیم ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی را به شما آموزش دهیم، مطمئن باشید آنقدر از طعم آن استقبال می شود که به یکی از غذاهای ثابت در برنامه غذایی تان تبدیل خواهد شد.

مواد لازم ساندویچ سالاد مرغ و ترخون

دو فنجان سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست ( پخته توصیه می شود مرغ ها دودی باشند تا طعم ساندویچ بهتر شود )
یک دوم فنجان مایونز
یک سوم فنجان کرفس که خوب خرد شده باشد
یک چهارم فنجان ماست ساده یونانی
سه قاشق غذاخوری ترخون تازه و خرد شده
دو قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
4 برگ بزرگ کاهو
8 قطعه نان تست سبوس دارد
8 برش گوجه فرنگی

روش آماده سازی ساندویچ سالاد مرغ و ترخون

7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.
برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است نوش جان!

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل یک ساندویچ می شود.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
کالری: 356
چربی در یک وعده: 13.5 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2.2 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.6 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 3.5 گرم
پروتئین در یک وعده: 31 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 27 گرم
فیبر در یک وعده: 5 گرم
کلسترول در یک وعده: 69 میلی گرم
آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 752 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 104 میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *