آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج دسر ایتالیایی

ناکی (Gnocchi) نوعی پیش غذای ایتالیایی ساده و سنتی است که با نان و سالاد سرو شده و یک وعده غذای کامل و مغذی به حساب می‌آید. شکل ظاهری ناکی شبیه به کوفته است و برای تهیه آن عمدتا از سیب‌زمینی و آرد سمولینا استفاده می‌شود. ناکی انواع مختلفی دارد که از آن میان می‌توان به ناکی سیب‌ زمینی و اسفناج، ناکی سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی، ناکی با سس سبزی و … اشاره کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج:

سیب زمینی نگینی خردشده: ۳۰۰ گرم
اسفناج:  ۱۷۵ گرم
زرده تخم‌مرغ:  ۱ عدد
روغن زیتون:  ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید:  ۱۲۵ گرم
نمک و فلفل:  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس غذا:

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خردشده:  ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
شکر قهوه ای نرم:  ۲ قاشق چایخوری
پوره گوجه‌فرنگی:  ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج:

برای تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج ابتدا در یک قابلمه مقداری آب جوش آماده کرده و سیب زمینی‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بیندازید تا مغزپخت شوند.
سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و پوره کنید.
در همین فاصله، اسفناج‌ها را نیز حدود ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید و سپس آبکش کرده، خرد کنید.
روی تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و پوره سیب زمینی را روی آن قرار دهید.
وسط سیب زمینی‌ها را با دست گود کنید و زرده تخم‌مرغ، روغن‌زیتون، اسفناج و کمی از آرد را کم‌کم به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید.
بقیه آرد را کم‌کم اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.
خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک درآورید.
مقداری آب را با کمی نمک بجوشانید و گلوله‌های آماده شده را به مدت ۵ دقیقه داخل آب بیندازید.
حالا سس غذا را حاضر کنید.
برای تهیه سس؛ روغن، پیاز، سیر، پوره گوجه‌فرنگی و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود ۵ تا ۶ دقیقه بپزید تا به غلظت برسد.
دوباره به سراغ ناکی‌ها بروید و آن‌ها را آبکش کرده، داخل ظرف پذیرایی بریزید.
با قاشق مقداری از سس آماده‌شده روی ناکی‌های سیب زمینی و اسفناج ریخته و با چند برگ اسفناج تازه تزیین و سرو نمایید.

منبع: گروه آشپزی infdqa

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *