آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کلوچه سیب و گردو

خوردن یک کلوچه شیرین همیشه لذت بخش است اما برای آنهایی که به فکر تناسب اندام خودشان هستند مقداری عذاب وجدان هم چاشنی آن خواهد شد! این کلوچه بی‌نظیر به دلیل داشتن سیب میتواند مقداری از نگرانی آن دسته از دوستان خوش تیپ که به فکر سلامتی هستند را کم کند.

مواد لازم کلوچه سیب و گردو

یک فنجان شکر قهوه ای

یک عدد تخم مرغ

سه چهارم فنجان روغن ترد کننده

یک فنجان سیب خرد شده

دو و نیم فنجان آرد همه منظوره

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

سه چهارم قاشق چای خوری دارچین

یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی

یک فنجان گردو خرد

یک فنجان کشمش

طرز تهیه کلوچه سیب و گردو

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 165 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت قرار می‌دهیم و کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن می‌کنیم.

در یک کاسه متوسط شکر قهوه‌ای و روغن ترد کننده را هم می‌زنیم تا صاف و یک دست شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم و پس از آن سیب خرد شده را اضافه می‌کنیم و کاملا با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس آرد ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین و جوز هندی را درون یک کاسه مخلوط کرده و به مخلوط سیب اضافه می‌کنیم و گردو و کشمش‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم.

حال با استفاده از قاشق بزرگ خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل کلوچه‌های متوسط تبدیل می‌کنیم و به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

امیدواریم از این کلوچه‌های خوشمزه لذت ببرید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *