آشپزیسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سالاد کینوا با مرغ آسیایی رژیمی

گیاه کینوا (Quinoa) که به برنج اینکا و خاویار گیاهی نیز مشهور است، نام نوعی دانه خوراکی پر خاصیت است که منشا آن آمریکای جنوبی است اما امروزه در سرتاسر جهان یافت می‌شود و از آن در طبخ انواع غذاها و سالادهای سالم، کم‌کالری و رژیمی استفاده می‌گردد. گیاه کینوا شباهت بسیار زیادی به غلات دارد اما جزو آن‌ها محسوب نمی‌شود.
به طور کلی گیاه کینوا بهترین و مناسب‌ترین جایگزین برای برنج سفید است و می‌توان از آن در تمام غذاهایی که با برنج طبخ می‌شوند استفاده کرد. همچنین مجموعه‌ای از انواع سالادهای گرم و سرد خوشمزه و متنوع با این گیاه مفید و پرخاصیت تهیه می‌شوند که از این میان قصد داریم طرز تهیه سالاد رژیمی کینوا با مرغ آسیایی را به شما آموزش دهیم که تا حدی با ذائقه ایرانیان مطابقت دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد رژیمی کینوا با مرغ آسیایی:

کینوا: 1/2 پیمانه
روغن نباتی:  4 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده:  1 قاشق چایخوری
پیازچه:  3 عدد
سیر:  1 حبه
آبلیموی تازه:  1/4 پیمانه
سویا سس کم نمک:  2/5 قاشق غذاخوری
روغن کنجد برشته:  2 قاشق چایخوری
مرغ:  1 و ۱/۲ پیمانه
کلم ریز خرد شده:  1 و ۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده:  1 پیمانه
نخودفرنگی شیرین:  1 پیمانه
دانه کنجد سیاه و سفید:  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد رژیمی کینوا با مرغ آسیایی:

کینوا را طبق دستور درج شده روی بسته بندی پخته و کنار بگذارید تا خنک شود.
روغن نباتی را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.
وقتی روغن داغ شد، سیر، زنجبیل و پیازچه‌ها را داخل تابه بریزید و شعله را خاموش کنید و مواد داخل تابه را کمی تفت دهید.
چند دقیقه صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس آبلیموی تازه، سویا سس و روغن کنجد را به آن‌ها اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.
کینوای خنک‌شده، هویج و کلم خردشده و نخودفرنگی‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و سسی که تهیه کردید را به آن اضافه کنید.
سالاد را در طرف سرو ریخته و با مقداری دانه کنجد تزیین کنید.
سالاد رژیمی کینوا با مرغ آسیایی را می‌توان تا ۳ روز در طرف در بسته داخل یخچال نگهداری کرد و هم به عنوان پیش‌غذا و هم یک وعده غذای کامل و سبک مصرف کرد.
سالاد آسیایی کاسه‌ای با تزیین گشنیز و کنجد نیز یکی دیگر از سالادهای ساده و آسیایی خوشمزه است که می‌توانید آن را به عنوان یک پیش‌غذای سالم و متنوع در برنامه غذایی خود بگنجانید.

منبع: گروه آشپزی infdqa

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *