طرز تهیه استیک سالیسبری خوشمزه
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه استیک بسیار خوشمزهای را آماده کردهایم که مربوط به خاورمیانه است و دستور پختی بسیار ساده و راحت دارد . این غذا را برای وعده نهار آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم استیک سالیسبری
450 گرم گوشت راسته گوسفند
نصف فنجان خرده نان
یک عدد تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری شیر
30 گرم مخلوط سوپ پیاز
یک قاشق چای خوری سس Worcestershire
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
سه قاشق غذاخوری کره
دو فنجان قارچ تازه ، خرد شده
یک پیاز شیرین ، قطعه قطعه شده
سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
یک و نیم فنجان گوشت گاو
یک فنجان آب
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه استیک سالیسبری
گوشت گوسفند ، خرده نان ، تخم مرغ ، شیر ، مخلوط سوپ پیاز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا یک دست شوند
سپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کره اضافه میکنیم و 3 تا 5 دقیقه اجازه میدهیم تا کره ذوب و داغ شود.
سپس قارچ را در روغن تفت میدهیم و پیاز را اضافه کرده و 7 دقیقه تفت میدهیم حال آرد و پیاز خشک را اضافه کرده و یک دقیقه به هم میزنیم تا مواد یکپارچه شوند
پس از آن گوشت گاو و آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و گوشت گاو نرم شود که حدود 5 دقیقه زمان میخواهد.
حال مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 70 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا گوشتها کاملا پخته شوند.