آشپزیپیش غذا و دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک لیمو

مواد لازم چیز کیک لیمو

بیسکویت پودر شده:  ۲۵۰ گرم

کره ذوب شده:  ۱۲۵گرم

تخم مرغ:  ۳ عدد

شکر ۱۱۰گرم

پنیر خامه ای ۷۵۰گرم

پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق سوپ خوری

آبلیموی تازه ۶۰میلی لیتر (۴/۱پیمانه)

طرز تهیه چیز کیک لیمو

قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری را با فویل بپوشانید . فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید . بیسکویت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید .
شکر و تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا شکر جذب تخم مرغ شود پنیر خامه ای را اضافه کرده ؛ پوست لیمو و آبلیموی تازه را نیز به مواد بیافزایید مواد را هم بزنیدتا ترکیب کاملا صاف و یکدست شود . مواد را داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر بپزید . سپس فر را خاموش کرده در فر را به حالت نیمه باز در آورده تا چیز کیک خنک شود سپس به مدت یک شب در یخچال قرار دهید بهتر است بعد از خنک شدن روی چیز کیک رابپوشانید سپس در یخچال قرار دهید .این چیز کیک را می توانید به مدت سه روز در یخچال نگه داری کنید و به هیچ عنوان قابلیت فریزر کردن ندارد و در حین حال این جیز کیک را نمیتوان در مایکروویوآماده نمود.

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *