طرز تهیه پیروک مارمالادی
مواد لازم پیروک مارمالادی :
کره نرم شده: ۱۵۰گرم
شکر: نصف پیمانه (۱۰۰گرم)
تخم مرغ: ۲ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
وانیل: ۸/۱قاشق چای خوری
مارمالاد دلخواه: یک پیمانه
آرد: ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ برای رومال .
طرز تهیه پیروک مارمالادی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم .
وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به موادافزوده وبا دست یا همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم .( لازم نیست قالب را چرب کنیم ) مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .
۴/۱ باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود .
منبع: 7گنج