پیروک مارمالادی

طرز تهیه پیروک مارمالادی

مواد لازم پیروک مارمالادی :

کره نرم شده:  ۱۵۰گرم

شکر:  نصف پیمانه (۱۰۰گرم)

تخم مرغ:  ۲ عدد

بیکینگ پودر:  ۱ قاشق چای خوری

وانیل:  ۸/۱قاشق چای خوری

مارمالاد دلخواه:  یک پیمانه

آرد:  ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ برای رومال .

طرز تهیه پیروک مارمالادی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم  .

وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به موادافزوده وبا دست یا همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم .( لازم نیست قالب را چرب کنیم ) مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .

۴/۱ باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود .

منبع: 7گنج


نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *