آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک انگلیسی

مواد لازم  کیک انگلیسی

تخم مرغ: ۶ عدد

شکر:  ۲۵۰گرم

آرد: ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه )

وانیل:  ۴/۱ قاشق چای خوری

شیر:  ۱۲۵میلی لیتر

بیکینگ پودر:  ۱ قاشق سوپ خوری

روغن جامد:  ۱۵۰گرم

گردو خرد شده:  ۵۰گرم (۲/۱ پیمانه)

طرز تهیه کیک انگلیسی

برای تهیه کیک انگلیسی ابتدا زرده وسفیده  تخم مرغ را جدا کرده سپس نیمی از شکررا با سفیده تخم مرغ مخلوط و با همزن برقی زده تا از ظرف نریزد در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ و باقیمانده شکر را مخلوط و باهم زن برقی زده سپس رو غن جامد و وانیل را اضافه و با همزن برقی زده و بعد ارد و بیکینگ پودر را مخلوط و به همراه شیر کم کم و به تدریج به مواد زرده اضافه کرده و در اخر سفیده زده شده را با لیسک هم زده تاپف کیک نخوابد . بعد ۶ قاشق غذا خوری از مواد برداشته و با پودر کاکائو مخلوط کرده در قالب لوف مواد ساده را ریخته و با گردوی خرده شده و مایه کاکائویی روی کیک تزئین نمایید ودر فر قبل از گرم شده با حرارت ۱۸۰ ردجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا سطح آن طلایی شود بعد از اینکه کیک کمی خنک شد از قالب در آورید .

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *