آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو

این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن می‌باشد و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو

برای پستوی گردو:

۲۵ گرم گردو

۲ حبه سیر له شده

پوست رنده شده یک لیموی بزرگ

۲۵ گرم جعفری تازه

چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

برای پاستا:

دو عدد پیار کوچک خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

پاستای بدون گلوتن

۵۰ پنیر پارمسان گیاهی

طرز تهیه پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو

ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود  ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.

حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.

در این میان، پاستا را بپزید.

پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما می‌توانید با پنیر اضافی سرو کنید.

ارزش تغذیه‌ای:

۶۹۶ کیلوکالری  ، ۴۰ گرم چربی ، ۷۴ گرم کربوهیدرات ، ۰ گرم شکر ، ۵ گرم فیبر  ، ۱۷ گرم پروتئین ، ۷ گرم نمک

منبع: مجله سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *