طرز تهیه پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو
این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن میباشد و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو
برای پستوی گردو:
۲۵ گرم گردو
۲ حبه سیر له شده
پوست رنده شده یک لیموی بزرگ
۲۵ گرم جعفری تازه
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
برای پاستا:
دو عدد پیار کوچک خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
پاستای بدون گلوتن
۵۰ پنیر پارمسان گیاهی
طرز تهیه پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو
ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.
حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.
در این میان، پاستا را بپزید.
پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما میتوانید با پنیر اضافی سرو کنید.
ارزش تغذیهای:
۶۹۶ کیلوکالری ، ۴۰ گرم چربی ، ۷۴ گرم کربوهیدرات ، ۰ گرم شکر ، ۵ گرم فیبر ، ۱۷ گرم پروتئین ، ۷ گرم نمک