ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان

طرز تهیه ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان

روش‌های مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد و کباب کردن هم یکی از روش‌های محبوب است، در این مقاله با طرز تهیه یک ماهی کبابی ویژه آشنا می‌شوید.

شما می‌توانید از ماهی‌های دیگر نیز استفاده کنید ولی ماهی قزل آلا بهترین گزینه برای پخت این غذاست.

مواد لازم ماهی قزل آلای کبابی

یک کیلو گرم ماهی قزل آلا

دو قاشق چایخوری روغن کنجد

یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک شده

نمک و فلفل سیاه

دو عد گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

یک قاشق غذاخوری ریحان

یک قاشق چایخوری سیر خرد شده

یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز

لیموی تازه

طرز تهیه ماهی قزل آلای کبابی

ابتدا گاز یا گریل خود را آماده کنید. هر دو طرف ماهی قزل آلا را با روغن کنجد چرب کنید. کمی رزماری ، نمک و فلفل روی آن بپاشید. روی آن لیمو بزنید. سپس به مدت ۴ الی ۶ دقیقه آن را کبابی کنید.

گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، ریحان، سیر، زیره سبز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.

حالا ماهی قزل آلای داغ را با سس آماده شده سرو کنید. نوش جان

 

اطلاعات تغذیه‌ای:

۲۶۱ کالری، ۱۴ گرم چربی،۱ گرم فیبر، ۳۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱۶۷ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۲۷ میلی گرم کلسیم

منبع: مجله سلامت

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.