طرز تهیه سوپ فلفل دلمهای
مواد لازم برای تهیه این سوپ:
یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
نصف پیاز کوچک
دو عدد هویج متوسط خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
یک عدد کرفس خرد شده
۸ عدد فلفل دلمهای زرد، قرمز و نارنجی
یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده
چهار پیمانه آب سبزیجات
سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده
آووکادو و گشنیز برای چاشنی
طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای
ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمهای را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی خوب بپزد.
اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس آن را به غذاساز انتقال دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و با آووکادو و گشنیز تزیین کنید. نوش جان
اطلاعات تغذیهای:
۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم