داروهای گیاهیعرقیاتعطارباشی و طب سنتی

خواص درمانی عرق کاکوتی

کاکوتی گیاهی با طبع گرم بوده و برای تقویت معده بسیار مناسب است و همچنین اگر بعد از غذا همراه با چای میل شود تاثیر دوچندانی خواهد گذاشت . این سبزی از دسته سبزی هایی است که در بین ما ایرانی ها استفاده کمتری دارد اما پیشنهاد میکنیم که حتما از این گیاه استفاده کنید. در این مطلب به بررسی فواید و روش مصرف عرق کاکوتی میپردازیم.

عرقی کاکوتی

– صفرابر: به صورت دم کرده صبح و عصر به جای چای میل شود. ۳ گرم در ۲۰۰ سی‎سی آب جوش ۲۰ دقیقه دم گردد.

– بادشکن: بالای غذا از دم کرده آن مانند شماره ۴ استفاده شود.

– خلط‎آور: دم کرده مانند شماره ۴ استفاده شود.

– قاعده‎آور: به صورت جوشانده سه بار در روز ۵ گرم در ۱۵۰ سی‎سی آب استفاده گردد.

– مقوی قلب: به صورت جوشانده ۲ گرم در ۱۵۰ سی‎سی آب جوش آورده ۲۰ دقیقه دم کرده بالای غذا میل شود.

– کسانی که تب مالت دارند از جوشانده کاکوتی استفاده کنند.

خواص درمانی عرق کاکوتی

ضد عفونی کننده مجاری تنفس

خلط آور

ضد قارچ و انگل

تقویت کننده بینایی

اشتها آور

ضد اسپاسم

ضد اسهال و درد ناراحتی های گوارشی

تسکین درد مفاصل و روماتیسم

سیاه سرفه

برونشیت

تقویت معده

روش مصرف عرق کاکوتی

یک فنجان قبل از هر وعده غذایی میل شود

نکته ی مهم : در صورت دسترسی به گیاه تازه و با خشک مانند چای دم کرده میل شود.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *