آشپزیسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات

مواد اولیه سوپ جو با سبزیجات

جو:  نصف پیمانه
پیاز:  2عدد
هویج:  1عدد
سیب زمینی:  1عدد
كرفس:  2ساقه
آرد:  1قاشق سوپخوری
عصاره مرغ:  1عدد
زعفران (دم كرده و غلیظ):  3قاشق سوپخوری
جعفری:  به میزان لازم
زرشك (برای تزیین):  به میزان لازم
جو پرك:  نصف پیمانه

طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات

ابتدا جو را شسته و چند ساعت با آب گرم خیس كنید و بعد با مقداری آب و عصاره مرغ روی حرارت قرار داده و اجازه دهید 1ساعت بپزد. سیب زمینی ، پیاز ، کرفس و هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و وقتی جو كمی باز شد به آن اضافه كنید.در تابه ای مقداری كره یا روغن را آب كنید و آرد را در آن كمی تفت داده و فلفل و نمك را اضافه كنید و به جو اضافه كنید.جو پرك را شسته و آبكش كنید و به مواد اضافه كرده و شعله را ملایم كنید و اجازه دهید سوپ 2تا3ساعت بپزد.بعد از پخت زعفران آبكرده را به سوپ اضافه كرده و چند دقیقه شعله را زیاد كنید و بعد سوپ را از روی حرارت برداشته و با زرشك و جعفری تزیین كرده و سرو كنید.

نكات:

1)اگر عجله دارید به جای جو از جو پرك استفاده كنید و همه مواد را با هم بپزید(نیازی به پخت اولیه 1ساعته نیست).
2)در صورت تمایل به سوپ مقداری گرد لیمو یا گرد غوره اضافه كنید.
3)میتوانید به سوپ مقداری نخود فرنگی،رب گوجه فرنگی و قارچ هم بیفزایید.
نوش جان

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *