آشپزیخوراک و خورشغذای بین المللی

طرز تهیه تاکوی گریل شده با سالسای آووکادو

مواد لازم تاکوی گریل شده با سالسای آووکادو

یک قاشق غذاخوری زیره

یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک دوم قاشق چایخوری نمک

دو حبه سیر

آب یک عدد لیموی تازه

۴۵۳ گرم گوشت استیک

یک دوم پیمانه سالسای ورد

دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

یک عدد آووکادوی رسیده

یک عدد پیازچه خرد شده

۸ عدد تورتیلا

طرز تهیه تاکوی گریل شده با سالسای آووکادو

زیره، فلفل، نمک، سیر و آب لیمو را با هم ترکیب کنید. آن را روی گوشت استیک بزنید.

گریل را گرم کنید. استیک‌ها را به مدت ۴ دقیقه در هر طرف گریل نمایید. آن را روی برش نان انتقال دهید.

سالسای ورد، گشنیز، آووکادو، پیازچه را با هم ترکیب کنید. روی آن نمک بریزید. با استیک و نان تورتیلای گرم سرو کنید.

ارزش تغذیه ای: به ازای هر وعده غذایی ۳۹۴ کالری، ۲۸ گرم پروتئین، ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم فیبر،۲ گرم قند، ۱۸ گرم چربی، ۵ گرم اسید چرب اشباع، ۵۴۸۸ میلی گرم سدیم

منبع: مجله سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *