آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک هل و گلاب

هل نوعی ادویه است که از دیرباز برای طعم دادن به غذاها استفاده می شده است. از سالیان دراز هل را به چای اضافه می کردند تا چای طعم خوبی داشته باشد. امروز کیک هل و گلاب رو براتون آماده کردیم که عطر و طعمی خاص داره. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم کیک هل و گلاب

نمک:  1 پنس
هل:  1 قاشق مرباخوری
گلاب:  1/2 پیمانه
شیر ولرم:  1 پیمانه
تخم مرغ (هم دمای محیط):  3 عدد
شکر:  1 پیمانه
آرد:  2 و 1/2 پیمانه
روغن مایع:  3/4 پیمانه
بکینگ پودر:  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک هل و گلاب

تخم مرغ و شکر و هل را به مدت 8 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم سپس شیر و گلاب را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
روغن را به مواد اضافه کرده 1 دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شود . سپس آرد و بکینگ پودر و نمک ( 2 بار الک شود) را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
دمای 180 درجه/ مدت زمان پخت 30 دقیقه

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *