آشپزیسوپ و آش

طرز تهیه سوپ مرغ و پاستا

این سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.

مواد لازم سوپ مرغ و پاستا

اسپری پخت، یا مقداری روغن
170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد
225 گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای
یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
7 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار

روش پخت سوپ مرغ و پاستا

یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت 8 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد، هر وعده شامل یک و یک دوم فنجان سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این سوپ می باشد.
کالری: 156
کلسترول از چربی در هر وعده: 14 درصد
چربی در یک وعده: 3 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.4 گرم
پروتئین در یک وعده: 20.4 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 12.8 گرم
فیبر در یک وعده: 2.8 گرم
کلسترول در یک وعده: 40 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1.4 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 723 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 27 میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *