آشپزیسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سالاد ماکارانی تن ماهی و زیتون

اگر می خواهید از محصولات تازه بهار و تابستان استفاده کنید این سالاد فوق العاده مقوی پیشنهاد ما است. این سالاد سرشار است از طعم و رنگ. برای هرچه سالم تر کردن آن می توانید از ماکارونی های طرح دار حاوی سبوس استفاده کنید، سبزیجات و ماهی نیز میزان قابل توجهی ویتامین، پروتئین و مواد مغذی را وارد بدنتان می کنند. این وعده مخصوصا برای ورزشکارانی که می خواهند پس از یک ورزش سنگین ریکاوری کنند توصیه می شود.

مواد لازم سالاد ماکارانی تن ماهی و زیتون

170 گرم ماکارونی طرح دار نپخته

340 گرم لوبیا سبز، تمیز و نصف شده باشند

3 قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

2 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

سه هشتم قاشق چای خوری نمک

2 فنجان برش های گوجه فرنگی

یک قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه و خرد شده

20 عدد زیتون بدون هسته، نصف شده

4 فنجان برگ کاهو قطعه قطعه شده

140 گرم تن ماهی، روغنش گرفته شود

روش آماده سازی سالاد ماکارانی تن ماهی و زیتون

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت بالای قرار دهید تا جوش بیاید. ماکارونی ها را اضافه کنید: 5 دقیقه بپزید. لوبیاها را اضافه کنید: 3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزید. آبش را خالی کنید و زیر آب سرد آب کشی کنید.

در حالی که آب قابلمه در حال به جوش آمدن است، روغن زیتون، آب لیمو، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید، خوب بهم بزنیدشان. گوجه فرنگی، پونه کوهی، و زیتون ها را اضافه کنید، اجازه دهید 10 دقیقه بمانند. میکس پاستا و کاهو را نیز اضافه کنید. سالاد را بین 4 ظرف تقسیم کنید، روی هر بشقاب به صورت مساوی تن ماهی قرار دهید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور غذایی به کار برده شده برای 4 وعده است، هر وعده شامل 2 و یک دوم فنجان سالاد ماکارونی، و یک چهارم فنجان تن ماهی می شود ).

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد:

کالری: 487

چربی در یک وعده: 28.2 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 4.1 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 19.8 گرم

چربی حاوی حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 3 گرم

پروتئین در یک وعده: 16 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 45 گرم

فیبر در یک وعده: 6 گرم

کلسترول در یک وعده: 13 میلی گرم

آهن در یک وعده: 2 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 645 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 69 میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *