آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه کاسه نان شکم پر

میان وعده ای که می توانید بعنوان یک عصرانه مناسب میل نمایید و بسیار خوشمزه است. توصیه ما این است که نان شکم پر را حتما امتحان کنید.این دستور پخت، بیشتر کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.

مواد لازم  کاسه نان شکم پر

یک قرص نان سیاه
۱٫۵ پیمانه خامه ترش
نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
۳ تکه بیکن
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه پنیر گرویر رنده شده
فلفل سیاه

طرز تهیه  کاسه نان شکم پر

1-فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-بیکن و پیاز را در تابه سرخ کنید.

3-در یک کاسه، بیکن، پیاز سرخ شده و خامه ترش را با هم مخلوط نمائید. در آخر فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

4- بخش بالایی نان را برش داده و بردارید. با استفاده از چاقو و دست، خمیر داخل نان را خالی کنید.

5- درون نان را با مخلوط خامه ترش پر کنید. روی آن پنیر گرویر رنده کنید.

6-کره را روی تکه بالایی نان که جدا کرده بودید، بمالید. سپس آن را به نوارهای باریک برش دهید.

7-آنها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نان ها کاملا برشته و پنیرها آب شوند.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *