آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی

میگو پلو را به سبک کشور اسپانیا به شما آموزش می دهیم تا طعم عالی آن را بچشید و لذت ببرید و مشتری همیشگی این غذا شوید. میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.

مواد لازم میگو پلوی اسپانیایی

روغن گیاهی:  3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده:  1 عدد
سیر خرد شده:  2 حبه
زردچوبه:  1/2 قاشق چایخوری
گوجه خرد شده:  1 عدد
هویج خرد شده:  1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:  1/2
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
برنج:  2 فنجان
میگو پاک شده: 400 گرم
جعفری خرد شده:  1 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی:  1/2 فنجان
سس تند (اختیاری)

دستور تهیه میگو پلوی اسپانیایی

1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.
2. میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود 30 دقیقه بپزد و دم بکشد.
3. در 10 دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

نکته:

زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.

منبع: پارس ناز