آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و مقوی

مواد اولیه خورش آلو اسفناج

گوشت گوسفند:  نیم کیلو
اسفناج:  یک کیلو
آلو برقانی:  150 گرم
پیازسرخ شده:  ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج:  به مقدار کافی
نمک و فلفل:  به مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم . اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

نکات تغذیه ای :

۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵- نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *