آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس مخصوص

مواد اولیه سس مخصوص بال مرغ کبابی

پیاز (خرد شده):  1/2 پیمانه
روغن (کانولا):  1/4پیمانه
سیر (رنده شده):  3 قاشق چای خوری
سس قرمز:  1.5پیمانه
سرکه سیب:  1/2پیمانه
شکر قهوه ای:  1سوم پیمانه
سس ورستر شایر (یا رب انار ترش):  1/3 پیمانه
فلفل سیاه:  2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز:  1/2 قاشق چای خوری
زیره (سبز):  1/2 قاشق چای خوری
سس فلفل:  1/8 قاشق چای خوری

مواد اولیه بال مرغ کبابی

سرکه (سیب):  1/4 پیمانه
روغن زیتون:  1/4 پیمانه
بال مرغ:  30 عدد
فلفل سیاه:  1/8 قاشق چای خوری
نمک:  1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه بال مرغ کبابی

داخل یک قابلمه بزرگ، پیاز را با روغن تفت دهید تا برشته و نرم شود. سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و با سس قرمز مخلوط کنید. 1/2 لیوان سرکه سیب، شکر قهوه ای، سس ورستر شایر، 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید و بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه بجوشانید و کم و بیش هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و با سس فلفل مخلوط کنید. 2/3 لیوان از سس را برای سرو کردن کنار بگذارید.
داخل یک کاسه بزرگ، 1/4 لیوان سرکه سیب، روغن زیتون، نمک، 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و بال های مرغ را مخلوط کنید تا مواد آغشته بال ها شود.
یک کاغذ حوله ای آشپزخانه را با روغن تر کنید و به وسیله انبر آن را بگیرید و سینی گریل را چرب کنید.
بال ها را روی سینی به طور در بسته روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید و بچرخانید و روی آن ها سسی که قبلا آماده کرده بودید، بمالید.
بال ها را 8 الی 10 دقیقه بیشتر گریل کنید تا آب آن ها کاملا بخار شود و بعد از پخت آن ها را با سس سرو کنید.

نکات:

1)اگر سس ورستر شایر در دسترس نبود رب انار ترش را جایگزین آن کنید.
2)در صورت تمایل شکر قهوه ای را حذف کنید اما در این صورت بالها براق نمیشوند.
3)بهتر است به جای سس قرمز از سس فلفل برای تهیه غذا استفاده شود.
نوش جان

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *