آشپزیغذای ایرانی و محلی

پخت استانبولی پلو با شیوه ای متفاوت

استانبولی پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که در سفره ها همیشه دیده می شود. پخت آن آسان است و کم هزینه هم می باشد. استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم استانبولی پلو

۴ پیمانه برنج
يك عدد پیاز
۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
يك قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه استانبولی پلو

1-ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.

2-در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .

3-در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم . سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید .

4-سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *