داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

از بین بردن بوی سیر دهان با چند ماده غذایی

همانطور که همه می‌دانیم سیر از مواد غذایی بسیار پرخاصیتی است که مصرفش می‌تواند فواید فراوانی را برای بدن انسان به ارمغان آورد. اما اغلب اوقات بسیاری از مردم بعلت بویی که از خوردن سیر در دهان به جای می‌ماند، از مصرف آن خودداری میکنند. در این نوشتار قصد داریم چند خوراکی را معرفی کنیم که برای از بین بردن بوی سیر در دهان بسیار موثر می باشند. با عطارباشی همراه باشید.

خوشبختانه دانشمندان راه جدیدی برای از بین بردن بوی سیر دهان کشف کرده اند که به ما می گوید چگونه پس از خوردن سیر بوی زننده آن را کاهش بدهیم. در مطالعه ای جدید، دانشمندان کشف کردند همچنان که خوردن سیب خام و کاهو در کنار نعناع بهترین راه برای از بین بردن بوی بد سیر دهان محسوب می شود، نوشیدن چای سبز بی فایده است.

garlic-se7d030ea3

محققان دانشگاه ایالتی اوهایو از داوطلبان خواستند برای ۲۵ ثانیه سیر بجوند و در حالی که بلافاصله به آن ها آب، سیب، کاهو و نعناع (خام و گرم) داده شد، میزان بدبویی دهان را اندازه گیری کردند.پس از تحقیق، محققان به این نتیجه رسیدند که سیب و کاهو (خام) نسبت به آب ۵۰% غلظت مواد بدبو را بهتر کاهش می دهند. این در حالی است که نعناع برای بوی دهان بهترین پوشش را دارد.

دانشمندان می گویند آب سیب و آب نعناع همچنان که بوی زننده دهان را کاهش می دهند به میزان مصرف خام این دو مواد موثر عمل نمی کنند. و سیب و کاهوی گرم هم به میزان قابل موثری بو را کاهش می دهد اما چای سبز تاثیری در رفع بوی بد دهان ندارد.به گفته آنان دو مکانیسم برای از بین بردن بوی زننده سیر وجود دارد:

یک) آنزیم ها که در مواد غذایی خام به از بین بردن بو کمک می کند.

دو) ترکیبات فنولیک که هم در مواد غذایی خام هم پخته به از بین بردن بو کمک می کند.

آن ها بر این باورند غذاهای خام نسبت به بوها موثرترند چرا که هم از آنزیم ها هم از ترکیبات فنولیک برخوردارند.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *