آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه کتلت اسفناج

کتلت غذای بسیار محبوب و پرمصرفی در میان خانواده های ایرانی است. کتلت های اسفناج را می توانید در خانه درست کنید و لذت ببرید. کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

مواد لازم کتلت اسفناج

اسفناج (پاك شده):  نیم كیلو
تخم مرغ (بزرگ):  3 تا 4 عدد
گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)):  نصف لیوان
آرد سیب زمینی:  1قاشق غذاخوری
برگ سیر (تازه):  2 تا 3 عدد
پیاز:  1 عدد
نمك:  به میزان لازم
زردچوبه:  به میزان لازم
روغن:  به میزان لازم
فلفل:  به میزان لازم

طرز تهیه کتلت اسفناج

1-ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میكنیم.در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شكسته و به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم. سپس پیاز را خرد كرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را كاملاً با هم مخلوط می‌كنیم.

2-در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ كرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم. تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از اینكه یك طرف كوكو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

نكات:

1-استفاده از آرد سیب‌زمینی در تهیه‌ی این غذا،باعث می‌شود كه كوكو آب نیاندازد.

2-اگر دوست دارید كوكو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ كرده و از روغن كمی اسفاده كنید.

3-در صورت تمایل سبزی ها را كامل سرخ كرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط كنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شكیل تر شود.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *