طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
کیبه سیب زمینی غذای بسیار عالی و لقمه ای است که در مهمانی های کوچک می تواند برای پذیرایی بهترین گزینه کدبانو باشد.
مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر
كره آبكرده: 4 قاشق سوپخوری
خرده نان: 4 قاشق سوپخوری
سیب زمینی: یک و نیم كیلو گرم (6 عدد متوسط)
نمک: یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده: 2 عدد متوسط
گوشت چرخ كرده: 500 گرم
قرص عصاره مرغ (پودر كرده): 2 عدد
خلال بادام: 2 قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه): 1 قاشق چایخوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیبزمینی، نمك، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یكسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.