طرز تهیه میگوی آسیایی با سس زنجبیل
مواد لازم میگوی آسیایی
میگو ( اندازه متوسط ) : ۵ عدد
نمک و فلفل : به مقدرا لازم
تخم مرغ : ۱ عدد
نشاسته ذرت : ۵ قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
مواد سس زنجبیل و آناناس :
پیاز : ۱ عدد
فلفل رنگی ( دو رنگ ) : مجموعا یک عدد
آناناس : ۴ حلقه
زنجبیل : نصف یک قاشق
سیر : ۱ حبه
گوجه رنده شده : ۲ عدد
شکر قهوه ای : ۲ قاشق چای خوری
سرکه سیب : ۲ قاشق چای خوری
نمکو فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه میگوی آسیایی
میگو ها را نمک و فلفل سفید بزنید . تخم مرغ را زده و همراه کمی نشاسته ذرت به میگو ها اضافه کنید ، سپس میگو ها را دوباره در نشاسته ذرت بریزید و در روغن سرخ کنید. میگو های سرخ شده را داخل سس ریخته و یک دقیقه با هم تفت دهید .
طرز تهیه سس :
پیاز ، فلفل ، آناناس ، زنجبیل و سیر را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوجه را اضافه کرده و بعد شکر قهوه ای و سرکه سیب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید .
منبع : هنر آشپزی