آشپزیخوراک و خورشغذای بین المللی

طرز تهیه میگوی آسیایی با سس زنجبیل

مواد لازم میگوی آسیایی

میگو ( اندازه متوسط ) : ۵ عدد

نمک و فلفل : به مقدرا لازم

تخم مرغ : ۱ عدد

نشاسته ذرت : ۵ قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

مواد سس زنجبیل و آناناس :

پیاز : ۱ عدد

فلفل رنگی ( دو رنگ ) : مجموعا یک عدد

آناناس : ۴ حلقه

زنجبیل : نصف یک قاشق

سیر : ۱ حبه

گوجه رنده شده : ۲ عدد

شکر قهوه ای : ۲ قاشق چای خوری

سرکه سیب : ۲ قاشق چای خوری

نمکو فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه میگوی آسیایی

میگو ها را نمک و فلفل سفید بزنید . تخم مرغ را زده و همراه کمی نشاسته ذرت به میگو ها اضافه کنید ، سپس میگو ها را دوباره در نشاسته ذرت بریزید و در روغن سرخ کنید. میگو های سرخ شده را داخل سس ریخته و یک دقیقه با هم تفت دهید .

طرز تهیه سس :

پیاز ، فلفل ، آناناس ، زنجبیل و سیر را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوجه را اضافه کرده و بعد شکر قهوه ای و سرکه سیب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید .

منبع : هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *