داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

لبو یک مکمل تقویتی و انرژی زا قبل از انجام تمرین

لبو که در واقع همان چغندر پخته شده می‌باشد، خواص دارویی فراوانی داشته و همینطور طعم بسیار خوبی دارد. این خوراکی پرطرفدار به خصوص در ماه‌های سرد سال بیشتر مورد توجه قرار گرفته و مصرف می‌شود. در این نوشتار به بررسی خاصیت لبو در درمان بیماری‌ها خواهیم پرداخت. با عطارباشی همراه باشید.

چغندر منبع خوبی از آهن، منگنز، مس، ویتامین B وپتاسیم بوده و می تواند باعث بهبود گردش خون، درمان اختلالات گوارشی، افزایش توان بدنی برای انجام کاری های استقامتی چون ورزش و نیز افزایش ظرفیت ذهنی شود.

کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند افرادی که از چغندر در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند به دلیل خاصیت گشاد کردن عروق خونی توسط مواد تشکیل دهنده این ماده خوراکی اکسیژن بیشتری دریافت می کنند و به طور کلی از سلامت مطلوبی برخوردار می شوند.

بسیاری از ورزشکاران از لبو به عنوان یک مکمل تقویتی و انرژی زا قبل از انجام تمرینات و مسابقات ورزشی استفاده می کنند تا توان بدنی آنها افزایش پیدا کند.

تنها موردی که چغندر در بدن ایجاد می کند، تغییر رنگ ادرار و مدفوع برای مدت زمانی تا ۴۸ ساعت پس از مصرف آن است که البته جای نگرانی ندارد زیرا این امر به دلیل وجود رنگدانه های فراوان در این خوراکی و دفع آن از بدن صورت می‌گیرد.

منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *