آشپزیسالاد و سسغذای بین المللی

طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ

در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه برای طرفداران پاستا داریم. سالاد پاستا و مرغ یک ترکیب عالی است که پیشنهاد امروز ماست.

مواد لازم سالاد پاستا و مرغ

450 گرم سینه مرغ بی استخوان

دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته

¼ پیمانه سس سویا

دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید

یک قاشق چایخوری روغن چیلی

1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

225 گرم نودل تخم مرغی چینی

یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

دو حبه سیر رنده شده

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده

دو عدد پیازچه

1/4 قاشق بادام زمینی خرد شده

پاستا یک بسته

طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ

1. مرغ ها را به اندازه های 9.5 سانتی متری برش دهید. پوسته های نخود فرنگی را نیز خرد کنید. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، روغن چیلی و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه بزرگ، نودل ها را 4 تا 6 دقیقه داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس کنار بگذارید.

سالاد پاستا و مرغ ،سالادی مخصوصِ پاستا خورهای حرفه ای

3. روغن سرخ کردنی را داخل تابه بریزید. سیر را 15 ثانیه داخل آن تفت دهید. نخود فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه را یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کنید.

4. نیمی از مرغ ها را داخل تابه بریزید و دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. آنها را از تابه خارج کنید. همین کار را با باقی مرغ ها تکرار کنید.

سالاد پاستا و مرغ ،سالادی مخصوصِ پاستا خورهای حرفه ای

5. همه مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید، سس و سپس سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. در آخر نودل ها را بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد همه مواد بروند. در آخر بادام زمینی خرد شده اضافه کنید و فورا سرو کنید.

منبع: دانشنامه آشپزی فارسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *