آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغان

خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

مواد لازم خورش گردو اسفناج

روغن:  به میزان لازم
گردو:  400 گرم
اسفناج:  1 كیلو
گوشت (خورشتی):  نیم كیلو
رب انار:  1 لیوان
پیاز:  1 عدد
نمك:  به میزان لازم
زردچوبه:  به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خورش گردو اسفناج

1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

منبع: هنر آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *