داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

داروي آرامبخش اعصاب(نسخه های تک دارویی)

داروي آرامبخش اعصاب(نسخه های تک دارویی)

نسخه شماره 1- داروي مقوي سيستم اعصاب

( Lavandula anagustifolia ) دارو : تمام گياه اسطو خودوس

مقدر مصرف : 2 تا 5 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي سه بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

نسخه شماره 2- داروي آرامبخش اعصاب

( Hypericum perforatum ) ( دارو : تمام گياه علف چاي ( هوفاريقون

مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي سه بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

نسخه شماره 3- داروي آرامبخش

(papaver rhoeas ) دارو : گلبرگ شقايق

مقدر مصرف : 5 تا 10 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي سه بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

جهت اطفال روزي سه مرتبه هر دفعه يك قاشق مربا خوري از دم كرده فوق داده شود .

نسخه شماره 4- داروي آرامبخش

(Ocimum basilicum ) دارو : تمام گياه ريحان

مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي دو بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

نسخه شماره 5- داروي آرامبخش ملايم

(Ferula assa foetida ) دارو : شيرابه خشك شده انقوزه

مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهيه : با كمي شربت قند ميل كنيد .

توجه : اين دارو علاوه بر اين بعنوان معالج هيستري هم مصرف ميشود

نسخه شماره 6- داروي آرامبخش

(Matricaria chamomilla ) دارو : گل بابونه اصلي

مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي دو بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

نسخه شماره 7 – داروي آرامبخش

دارو : برگ مريم گلي

مقدر مصرف : 1 تا 2 گرم

طرز تهيه : مقدر فوق را كه قبلا كوبيده شده باشد در يك ليوان آب جوش ريخته به مدت نيم ساعت باقي

بگذاريد تا دم بكشد سپس آنرا صاف كرده روزي دو بار هر بار يك فنجان يك ساعت بعد از غذا ميل كنيد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *