غذاها در طب سنتی

مناسبترین غذاها در طب سنتی

مواد خوردنی که انسان علاقمند است بخورد و دوست دارد و اشتها برانگیز است معده آن را دوست دارد و زود هضم می شود ولی یک دسته از غذاها هستند که انسان از روی اجبار می خورد و تمایلی به خوردن آن ندارد این دسته از غذاها در معده جذب و هضم نمی شود و این بستگی به مزاج انسانها دارد پس مزاج انسان در هضم غذا تاثیر زیادی دارد.

غذاها در طب سنتی

غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف می کند، معده بهتر آن را می پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می پذیرد و غذایی که فرد با بی میلی مصرف می کند، معده آن را به خوبی قبول نمی کند و هضم آن نیز با مشکل روبه رو می شود.

قانون کلی غذا خوردن مزاج های مختلف برای افرادی که تاخیر در غذا خوردن برای آنان ضرر دارد و دچار سر درد و یا حالت تهوع می شوند نباید خوردن را به تاخیر بیاندازند، چرا که سوء هضم، پیامد تاخیر در مصرف غذا در این افراد است.

غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذای نباید بی مزه باشد چرا که موجب کاهش اشتها، سستی و کسالت اعضا می شود.
افراد از مصرف زیاد ترشی، شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب کنند، همچنین برای حفظ تندرستی در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.

در حالت سلامتی غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ میکند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای گرم و خشک مصرف کنند ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با مزاج سرد و تر مصرف شود.
پرهیز در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می شود، همچنین موجب تضعیف حرکات نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون در بدن می شود و بدن را به سمت بیماری پیش می برد و بهبودی و دفع بیماری ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.

منبع: تسنیم


نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.