عرقیاتعطارباشی و طب سنتی

عصاره نعناع

تهیه عصاره نعناع:

موادلازم:

یک فنجان برگ نعناع (ساقه حذف)

۲۳۰ میلی لیتر الکل اتانول

 

روش کار:

برگهای نعناع را از ساقه جدا کنید. ریز ریز کنید. درون بطری بریزید. الکل را اضافه کنید.

درب بطری را محکم ببندید و خوب مهر و موم کنید.. بطری را چندین بار تکان دهید.

بطری را در جای تاریک و خنک نگه دارید – هر چند روز یکبار بطری را شدیدا تکان دهید.

به مدت چهار هفته صبر کنید. بعد از چهار هفته مواد کاملا در الکل تخمیر شده و نشست می کند و عصاره ای سبز رنگ / قهوه ای روشن ایجاد می شود.

به کمک یک قیف کوچک مایع استخراج شده را درون یک بطری تمیز دیگری بریزید.

شما می توانید چند برگ نعناع تازه برای تزیین اضافه کنید.

 

روش مهر و موم کردن درب بطری:

ابتدا درب بطری را محکم ببندید.

یک چسب کاغذی ۹ میلی متری تهیه کنید و دورتادور درب را بپیچید.

موم را ذوب کنید ( بهتر است از ظروف آلومینیومی یا فویل آلومینیومی استفاده کنید).

موم ذوب شده را روی درب بطری بریزید تا سرتاسر آن را بپوشاند.

 

فواید عرق نعناع:

باد شکن و ضد تشنج، معالج بواسیر، دل پیچه، سکسکه، رفع اسهال و استفراغ، رفع سوء هاضمه، تقویت کننده معده، رفع تپش قلب، ضد عفونی کننده، ضد درد، ضد گرفتگی عضلانی، تب بر، چای و روغن آن در حالات عصبی، بیخوابی، سرفه، میگرن، تهوع و دردهای شکم کار برد دارد

نوع مصرف: نصف لیوان آب با یک استکان بعد از غذا میل شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *