دمنوش زعفران: خواص و طرز تهیه
مواد لازم دمنوش زعفرانی :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
زعفران خشک | 1 قاشق چایخوری | 100 گرم / 320 کالری |
آب سرد | 3 لیوان | 100 گرم / 0 کالری |
نبات | مقداری | 100 گرم / 327 کالری |
طرز تهیه دمنوش زعفرانی :
به نقل از آکاایران
زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت 30 دقیقه روی بخار آب دم کنید سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.
خواص دمنوش
طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …
نکته
در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در 24 ساعت مجاز نمیباشد.
خواص زعفرانی :
پیشگیری از سرطان
زعفران حاوی کاروتنوئیدها است و بر طبق یافته های علمی، این کاروتنوئیدها ایجاد واکنش های مختلفی در برابر کارسینومای سرطانی، توده های بدخیم سرطانی (سارکوما) و لوکمی در انسان ها می کنند.
سلامت قلب
بر طبق مطالعات انجام شده، گزارش شده است که چای زعفران از تجمع کلسترول در رگ ها جلوگیری می کند و به این ترتیب از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
تسکین دردهای شکمی
دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط تا شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر است. همچنین دردهای غشای روده ی بزرگ را نیز آرام می کند.
منبع: آکا ایران