تغذیه و تناسب انداملاغری و کاهش وزننکته های تغذیه ای

کاهش وزن با قطع مصرف سبزیجات نشاسته دار!

میوه ها و سبزیجات برای سلامتی انسان بسیار لازم و حیاتی هستند، اما همه ی سبزیجات به یک میزان نیستند.
در واقع، سبزیجات مشخصی که سرشار از نشاسته هستند، می توانند به افزایش وزن منجر شوند.


محققان دانشگاه های هاروارد و بریگهام و بیمارستان زنان در بوستون طی مطالعه ای که روی افراد بالای ۲۴ سال انجام دادند، دریافتند که مصرف روزانه ی سبزیجات غیر نشاسته دار مانند: مارچوبه، کلم بروکلی، گل کلم، خیار، و اسفناج می تواند به کاهش وزن منجر شود.
در حالی که سبزیجات حاوی نشاسته همانند: ذرت، نخود فرنگی، هویج، سیب زمینی، کدو تنبل، کدو، کدو سبز و  می توانند موجب افزایش وزن شوند.

کاهش وزن با قطع مصرف سبزیجات نشاسته دار!


با توجه به دستور العمل موجود در حوزه ی مصرف مواد غذایی مناسب، زنان باید به طور متوسط  در هر روز چهار وعده از سبزی ها و سه وعده از میوه ها را دریافت نمایند.
بنا بر این به وعده های تان بیش تر دقت کنید و اگر قصد اضافه کردن به وزن تان را ندارید، در درجه ی اول به سراغ سبزیجات و میوه هایی بروید که حاوی نشاسته نباشند.
عاقلانه وعده های غرایی تان را انتخاب نمایید تا سالم بمانید.

منبع: تا سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *