آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه اسلایس آناناس و خرما

مواد لازم اسلایس آناناس و خرما

خرما (خرد شده و هسته جدا کرده ):  ۴۵۰ گرم

آناناس تازه(خرد شده):   ۲۴۰ گرم

وانیل:  ۱ قاشق سوپ خوری

آرد:  یک و یک دوم پیمانه

جوی دو سر:   یک و یک دوم پیمانه

شکر قهوه ای:   یک پیمانه

کره یا مارگارین (خورد شده):  ۱ پیمانه

طرز تهیه اسلایس آناناس و خرما

فر را از قبل روی دمای ۱۹۰درجه سانتی گراد (۳۷۵درجه فارنهایت )قراردهید . یک قالب فر مربع به ابعاد ۲۳ سانتی متری را چرب نماید

خرما و آناناس له شده (به همراه آب ) رادر ظرفی مناسب روی حرارت قرار  دهید و اجازه دهید خرما نرم شود . وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید  واجازه دهید ت خنک شود .

آرد، جو دوسر،شکر و نمک را در ظرف مناسبی باهم مخلوط نمایید . کره را اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر کرامبلی شکل بگیرد .
نیمی از مخلوط را در ته قالب فر از قبل اماده شده پخش نمایید روی آن فیلینگ خرما قرار داده و بقیه مخلوط را روی آن پخش کنید .
قالب را به مدت ۳۰دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار دهید . سپس قالب را از فر در آورده و کیک را تا گرم است به صورت مربع های کوچک برش دهید . قبل از سرو اجازه دهید اسلایس ها در قالب خنک شود.(میزان سرو برای ۶تا۸ نفر)

منبع: 7 گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *