آشپزیپیش غذا و دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک بادام

مواد لازم کاپ کیک بادام

آرد:  ۱۴۰گرم (۱۴۰ گرم ارد =یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک ویک دوم قاشق خوری بیکینگ پودر )

بادام:  ۱۰۰ گرم

بیکینگ پودر:  یک دوم قاشق چای خوری

پودر قند:  ۱۷۵گرم

اسانس بادام:   یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ:  ۳ عدد

ماست:  ۱۰۰گرم

کره:  ۱۷۵گرم

طرز تهیه کاپ کیک بادام

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا۳/۲ ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.

منبع: 7 گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *