طرز تهیه کاپ کیک بادام
مواد لازم کاپ کیک بادام
آرد: ۱۴۰گرم (۱۴۰ گرم ارد =یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک ویک دوم قاشق خوری بیکینگ پودر )
بادام: ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
پودر قند: ۱۷۵گرم
اسانس بادام: یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست: ۱۰۰گرم
کره: ۱۷۵گرم
طرز تهیه کاپ کیک بادام
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا۳/۲ ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.
منبع: 7 گنج